Vart tog min Igloo vägen?

Ett magiskt arktiskt äventyr (4-10 år) | Foto: Martin Skoog

Oolik är en helt vanlig flicka som ger sig ut på ett ovanligt äventyr. En dag när hon sitter i sin igloo börjar det droppa på hennes huvud.
Håller hennes igloo på att smälta? Följ med Oolik på hennes resa för att söka efter hjälp. På vägen, i en gnistrande stjärnklar arktiskt kall värld, möter hon flockar av snögäss, slädhundsvalpar, valrossar och DIG! I en interaktiv, musikalisk föreställning reser Oolik genom snöstormar, över oceaner och in i våra hjärtan.

Föreställningen är mycket visuell och karaktärerna pratar ”igloo-iska”, ett låtsasspråk, vilket gör att föreställningen är tillgänglig för alla. Både hörande och icke-hörande samt även de som har stora utmaningar i det verbala kommunicerandet. Föreställningen äger rum med publiken runtom sittandes i en igloo av tyg.
En föreställning om klimatförändringar. Att tänka på och tala om - och vad vi kan göra åt det.
För information och bokning ring Jörgen Aggeklint på 0738-98 79 39 eller mejla jorgen(at)boulevardteatern.se

Röster om

”Vart tog min Igloo vägen? är en himla skojig, skrattfylld och rolig interaktiv barnföreställning där både barn och vuxna får delta på en äventyrlig resa.
Barnen och publiken är en del av föreställningen som skällande hundar i hundspannet.”…”En oförglömlig resa"
Takakehto Charles, Sameradion SR

”Vart tog min igloo vägen?” är en vacker gripande, välspelad och  aktuell föreställning som på ett smart och pedagogiskt sätt inkluderar den unga publiken! Rekommenderas varmt! /Ingrid Jönsson, pedagog och författare

" en ljuvlig hyllning till fantasin och människans mångsidiga förmåga att kommunicera" ...."Det är magiskt och fantastiskt att få se levande teater igen. Och görs det så bra och så genomtänkt och med så stor respekt för publik och fantasi så kan det inte bli annat än alldeles underbart."
Marita Adamsson / Strömstads Tidning

”Ni tar upp ett ämne som ingen vågar prata om och ni gör det på ett eget språk. Det är geni på en ny nivå” Pedagog på Kristinaskolan, Härnösand.

“Jättegenerös föreställning. Så mysig och gripande. Magisk! Jag fick tårar på slutet - det var så vackert! Så duktiga musiker, sångare och skådespelare." Pedagog på Hagaskolan, Vallentuna. 

“Hur tar en upp det här ämnet för människor som inte talar svenska? Ni gör det, och det fungerar. Jag skulle säga att det är genialiskt!" Kerstin, socialarbetare med fokus på integration, Skinnskatteberg.

Medverkande

Skådespelare: Cajsa Tornfors och Rebecka Carlsson

Regi: Roger Westberg
Musik: Elinne Leandersson
Ljuddesign: Josefin Karlsson
Scenografi/ljus: Kundali Löfstrand
Kostym: Malin Tivenius
Efter en originalidé av The Bone Ensemble (UK)
Föreställningens längd: ca 45 min

Bokningsbar på KULAN med 50% premie
 

Filmtrailers

Till arrangören

Utbudsblad

Handledningsmaterial

A4 affisch

A3 affisch


Pressbilder

Ange alltid fotografens namn vid publicering. Foto: Martin Skoog

Röster om

" en ljuvlig hyllning till fantasin och människans mångsidiga förmåga att kommunicera" ...."Det är magiskt och fantastiskt att
få se levande teater igen. Och görs det så bra och så genomtänkt och med så stor respekt för publik och fantasi så kan det inte bli annat än
alldeles underbart." 
Marita Adamsson / Strömstads Tidning