Teaterkollo på Gotland (7-15 år), Gangvide Farm i När (dagkollo)

Varje sommar flyttar vi vår verksamhet till Gangvide Farm, Gotland där vi vecka 29 och 30  i juli ger föreställningar och kurser.

Kursinformation

Barnen delas upp i grupper efter ålder.

Vecka 29

16 - 20 juli (5 dagar) tisdag - lördag. Ålder 7-15 år. Pris 2500 kr

Vecka 30

23 -27 juli (5 dagar) tisdag - lördag. Ålder 7-15 år. Pris 2500 kr.

Mat

Lunch ingår. Skriv i din anmälan om det finns allergier som vi bör ta hänsyn till.


Kursinnehåll

På kursen ägnar vi oss åt olika teaterövningar. Genom lek och spel utvecklar vi vår fantasiförmåga samt tränar på att gestalta och berätta. Vi avslutar med ett uppspel för familj och vänner.

Vid  frågor: mejla kurser (at) boulevardteatern.se

Kursledare

Verksamma skådespelare och pedagoger knutna till Boulevardteatern.

Boende

Detta är dagkollo utan övernattning men möjlighet finns för boende på Gangvide Farm. Kontakta Kickan Karlsson på 073-184 09 22.

Bokning

Klicka på knappen så öppnas ett Google formulär där du fyller i dina uppgifter. Därefter kontaktar vi dig. Vi tar emot anmälningar löpande. Informationen kommer att lämnas till läraren. 

Bokningsregler

Anmälan är bindande om den inte återtas enligt reglerna om ångerrätt. Den innebär att du kan ångra din anmälan genom att sända ett meddelande till oss inom 14 efter att vi bekräftat din anmälan.Vid avbruten påbörjad kurs är du skyldig att betala hela kursavgiften. Vi betalar dock tillbaka 75 % av avgiften vid sjukdom, styrkt med läkarintyg.


Rabatter

Rabatt med Destination Gotland

Du får kampanjkod efter bokning. Om du inte fått den, kontakta oss på kurser (at) boulevardteatern.se

Båt- och syskonrabatt

Syskonrabatt:10%.
Båtrabatt: upp till 40% rabatt får kollodeltagare med familj på vissa båtavgångar på destination Gotlands avgångar mellan fastlandet och Gotland. (Gäller alltså både Nynäshamn och Oskarshamn)

Foto: gangvidefarm.se

Mer om Gangvide Farm

Övernattning
Önskar du bo på Gangvide Farm kontakta:
Kickan Karlsson på 073-184 09 22

Hitta hit
Kör väg 143 mot Roma, ca 2 km efter Roma tag åt höger mot Hemse. Fortsätt ca 20 km tills ni kommer till Etelhem där tar ni vänster mot Garda. Vid stoppskylten i Garda tar ni vänster mot Ljugarn, efter 600 m tar ni höger, det står När 9 på skylten. Ni kommer till en ICA affär som ligger på vänster sida och strax efter bron kör ni till vänster mot "Gangvide" sedan vänster mot "Gangvide" igen, Gangvidefarm är första gården på vänster sida, ni ser en gammal bensinmack vid infarten.
Läs mer: https://www.gangvidefarm.se