Tycker du om att spela teater?
Hemma på lovet? Kom och ha kul med oss!
Välkommen att vara med på någon av Boulevardteaterns teaterkurser under påsk- sport- eller höstlov.

Teater på höstlovet (7-12 år)

Katja Wester. Fotograf: Jonas Jörneberg

Kursinformation

Mån-tor (fyra dagar), kl 9-15
31 okt - 3 nov
Lokal: Skånegatan 63
Pris: 2200 kr
Kursledare: Katja Wester. Läs mer
Matsäck: Kursen har en timmes paus för lunch. Medtag egen matsäck. På lunchen går vi ut till en park i närheten.

Kursinnehåll

På kursen arbetar vi med några av teaterns grunder så som skådespelarövningar, improvisationsövningar och korta scenframställningar. Vi tränar fantasin, samarbete, avslappning, röst och koncentration. Målet är att under lustfyllda former skapa tillsammans.Genom lek och spel utvecklar vi vår fantasiförmåga samt tränar på att gestalta och berätta. Vi avslutar med ett uppspel för nära och kära.

För bokningsinformation se längre ner på sidan.

Teater på sportlovet (7-12 år)

Kommer 2023

Kursinnehåll

På kursen arbetar vi med några av teaterns grunder så som skådespelarövningar, improvisationsövningar och korta scenframställningar. Vi tränar fantasin, samarbete, avslappning, röst och koncentration. Målet är att under lustfyllda former skapa tillsammans. Genom lek och spel utvecklar vi vår fantasiförmåga samt tränar på att gestalta och berätta. Vi avslutar med ett uppspel för nära och kära.
Kursledare: verksamma skådespelare och pedagoger knutna till Boulevardteatern.Teater på påsklovet (7-12 år)

Kommer 2023

Kursinnehåll

Tillsammans utforskar vi teaterns värld på påsklovet! Lekfullhet och fantasi är en skådespelares främsta verktyg och det är på en grund av dem som vi skapar tillsammans i tre dagar. Vi övar samarbete, improvisationsförmåga, gestaltning och röst med hjälp av olika teaterövningar. Kursen avslutas med att visa upp lite av det vi jobbat med för nära och kära.

Kursledare: verksamma skådespelare och pedagoger knutna till Boulevardteatern.


Bokning / Kontakt

Klicka på knappen BOKA-KNAPPEN så öppnas ett Google formulär där du fyller i dina uppgifter, Därefter kontaktar vi dig. Vi tar emot anmälningar löpande. 
Vid  frågor mejla kurser ( at ) boulevardteatern.se

Bokningsregler

Anmälan är bindande om den inte återtas enligt reglerna om ångerrätt. Det innebär att du kan ångra din anmälan genom att sända oss ett meddelande inom 14 dagar efter att vi har bekräftat anmälan.

Vid avbruten påbörjad kurs är du skyldig att betala hela kursavgiften. Vi betalar dock tillbaka 75% av avgiften vid sjukdom, styrkt med läkarintyg.