TEATER-SOMMARKURS PÅ GANGVIDE FARM, GOTLAND
Missa inte tillfället att gå en teaterimprovisationskurs med Boulevardteaterns konstnärliga ledare Roger Westberg under några dagar på Gotland.

Improvisationkurs för vuxna kvällstid 26-28 Juli på Gangvide Gotland

Kursledare: Roger Westberg - läs mer om Roger

Datum: Tis-Ons-Torsd- 26-27-28/7
Tid: kl 18-20.30.
Kostnad:
1.200 kr för tre kvällar inkl. kaffe på Gangvide farm i undersköna trakten Närs socken endast 15 minuter med bil från Ljugarn.


Kursinnehåll

Vi går igenom grunderna: spontanitet, status och storytelling. Vi tar oss in i improvisationens tankevärld och tränar kreativitet, samarbete och historieberättande. Vi övar på närvaro, acceptans och samspel. Lust, lek och fantasi.
Att våga göra misstag, bli mer spontan, bejaka förslag och öva upp sin lyssning.
Kom som du är! Ingen tidigare erfarenhet av impro krävs men har du det är du lika välkommen.

Bokning

Klicka på knappen Boka här, så öppnas ett Google formulär där du väljer kurs och fyller i dina uppgifter. Bekräftelse sker via formuläret. Vi tar emot anmälningar löpande. Vid frågor mejla: kurser(at)boulevardteatern.se

Bokningsregler

Anmälan är bindande om den inte återtas enligt reglerna om ångerrätt. Det innebär att du kan ångra din anmälan genom att sända oss ett meddelande inom 14 dagar efter att vi har bekräftat anmälan.

Vid avbruten påbörjad kurs är du skyldig att betala hela kursavgiften. Vi betalar dock tillbaka 75% av avgiften vid sjukdom, styrkt med läkarintyg.